Space Mist

Ten Hands Brewing

Space Mist, Ten Hands Brewing

Stil

Imperial NEIPA

Volym, ml

300

ABV

7,5

APK, ml/kr

0,27

Pris, sek

82,00

Pris per liter, sek

273,33

Dracks

28 jun 2019

Bäst före

23 jun 2020

Untappd

4,25 / 5

Att det bor små humleälskande aliens hos @tenhandsbrewing är ingen nyhet. Men visste ni att mr Fingers har en polare som föredrar den ljusare sidan av ölvärlden? Nej, det visste faktiskt inte jag heller. Men idag anlände herr Nilsson, universums förmodligen största Mellerudsfantast, i en rymddimma lika tjock som om självaste rymd-Snoop Dogg hade fått för sig att dricka öl i Karlstad. Ryktet att Ten Hands bryggt med cryohops hade tydligen spridit sig inte bara utanför Karlstad utan även Vintergatan.

Vad tyckte då herr Nilsson? Med tanke på att han vill ha sin öl blöt, gul och kall utan några större mängder humle eller haze var han inte speciellt imponerad av den ruskigt humleintensiva skapelsen Space Mist. Att den är ruskigt humlig utan att smaka varken gräsigt eller ha en rå bränna la han inte så stor vikt vid. Inte heller den ganska fylliga och lena munkänslan gav någon guldstjärna från honom. Gott luktade den, så långt var vi alla överens.

Medans vi andra sörplade i oss vår rymddimma satt herr Nilsson lycklig som få och sög på en Eriksberg utan karaktär. Men vi tycker om herr Nilsson ändå. Hur kan man inte tycka om någon som ser sådär lycklig ut!