Seacoast Pilsner

Coronado Brewing Co

Seacoast Pilsner, Coronado Brewing Co

Stil

Pilsner

Volym, ml

355

ABV

4,9

APK, ml/kr

0,87

Pris, sek

19,90

Pris per liter, sek

56,06

Dracks

22 dec 2017

Bäst före

1 sep 2018

Untappd

3,25 / 5

Baserat på mitt flöde är ni väldigt pepp på det här med julledighet. Själv har jag tre veckor föräldraledighet i ryggen och ytterligare fyra månader framför mig så det här med att inte jobba är ju inte direkt någon nyhet om ni frågar mig. Men jag är glad för er skull! Firar er ledighet med en Seacoast pilsner från Coronado, en öl jag överlag gillar men samtidigt har synpunkter på ungefär det mesta.
.
Smaken är ganska typisk för en lite humligare pilsner. Eftersmaken är ganska trevlig och ligger kvar en stund. Doften är ren och pilsneraktig. Problemet är att Seacoast inte är så mycket mer än en ok öl som jag av någon anledning trodde skulle vara riktigt bra. Första klunken gillade jag väldigt mycket, sedan sjönk betyget med 0.05 Untappdpoäng per klunk. Nyhetens behag och så vidare .
.

Den var ett bra sällskap under matlagningen och skapade absolut ingen “la jag verkligen pengar på sen här”-ångest, men samtidigt har jag några timmar efter jag drack den nästan glömt vad som stack ut. Och den är ju lite jobbig.