Radio The Mothership

Collective Arts Brewing

Radio The Mothership, Collective Arts Brewing

Stil

IIPA

Volym, ml

335

IBU

100

ABV

8,5

APK, ml/kr

0,99

Pris, sek

28,90

Pris per liter, sek

86,27

Dracks

16 aug 2018

Bäst före

19 apr 2019

Untappd

4,5 / 5

Det är löjligt, men ibland ger det här kontot mig prestationsångest. Man vill att varje ny bild ska vara bättre än den förra. Att varje ny text ska håll en viss nivå. Visst går det ett tag men efter en stund når man en ”nej, fuck it, jag orkar inte”-nivå och så blir det radiotystnad ett tag. Ni vet, för det är inte så viktigt. Egentligen. Men egna krav etc sätter krokben. Så medans jag pillar med en annan ölbild får det åka ut en ”ja men så här sitter jag just nu och det blir inte roligare att titta på än såhär”-bild. För idag talar ölen helt för sig själv.

Enbart namnet Radio the mothership är fantastiskt, ölen till och med bättre. Det är en IPA så otäckt nära allt jag vill att IPA ska vara. Old school med en modern twist. Maltsöt och smått värmande men väl dold alkohol med en tresiffrig beska. Munnen fylls med smaker som räcker långt in i nästa vecka och där tar eftersmaken över i ytterligare några dagar. Radio the mothership är en fantastisk öl som förtjänar ett nästan lika fantastiskt betyg. Dock tar burkens ålder ut sin rätt en aning. Färsk kan jag inte tänka mig något annat än att en femma är helt inom räckhåll.

PS. Allt jag dricker hamnar inte här. Följ mig på Untappd om ni vill stalka mitt ölliv i detalj. Är det tyst här kommer det upp saker där.