Hello My Namn Is Holy Moose

Brewdog

Hello My Namn Is Holy Moose, Brewdog

Stil

IPA

Volym, ml

330

IBU

40

ABV

5,5

Untappd

4 / 5

Det här blir mer en halvlång rant än en recension, så håll i er.
Jag vet inte varför det blivit så här men för mig känns det som att brygga öl varit väldigt långt ner på Brewdogs “att göra”-lista de senaste åren. Det har öppnats barer, det har gjorts tv-serier, bryggerier har byggts och aktier ska säljas. Någonstans här, på plats fem, kommer att brygga den revolutionerande öl de hela tiden pratar sig varma om.

Missförstå mig inte, Brewdog har gjort bra saker de senaste åren. Hardcore IPA är en bra käftsmäll, Dead Pony Club en perfekt “många på en kväll”-öl och Tokyo har sina dagar. Men i övrigt har inte mycket av deras kreationer varit fantastiska eller ens speciellt bra.

Tills nu.

Jag har läst mycket, både bra men mest dåligt, om Hello my name is Holy Moose. Allt dåligt har fått mig att låta den stå och bli en nöd-öl om det en dag skulle eka tomt i källaren. Men för någon kväll sedan föll lusten på, den heliga älgen kom fram och jag fick i samma veva upp hoppet för Brewdog igen. Inte på något sätt magisk men ändå tillräckligt kul för att jag inte skulle tappa intresset. Att den var lite syrlig kan ha något med det att göra, men det kändes som att något extra hade hänt.

Jag är utan tvekan en del av Team Holy Moose. *insert gang sign here*