I won't be a cider drinker

Ja, det här cideräventyret slutade ju i ett rejält antiklimax.

Problemet med saker som ska jäsa och stå till sig är att man får vaaaaaaansinnigt höga förväntningar. Kanske inte så mycket för att man förväntar sig att det kommer vara världsklass, men lite förhoppningar (läs: storhetsvansinne) får man ändå när man står och tittar på flaskorna. För lika gärna som det kan misslyckas kan det bli helt fantastiskt! Schrödingers Cider om man så vill. Men för att återgå till min cider, och för att mjölka Schrödingerliknelsen ett varv till, kan man säga att den var dödare än den mest döda lådkatten i mannaminne.

Problemet är inte smaken utan jag misslyckades totalt med kolsyran. Smaken är mustig och torr som jag ville ha den men utan bubblorna blir det som att dricka äppelsaften man fick på dagis, men efter att den spetsats till ca 5% på personalfesten. Det var visserligen första försöket att göra cider men lite (läs: något så in i helvete) besviken är jag allt.